Select Page

Event: Barskingen – for Trening og Restitusjon

Er du på jakt etter en måte å forbedre treningsprestasjonene dine og akselerere restitusjonen?

Da er Blue Clarity det perfekte tilskuddet for deg! 

Denne unike blandingen av ingredienser er designet for fysisk og mental prestasjon og restitusjon.

I et terrengløp må hodet ditt velge beste måte å komme gjennom hinderet på. I tillegg setter et slikt løp store krav til kroppens evne til å prestere. Og det hadde jo vært ålreit å prestere svært godt, hadde det ikke?

La oss se på noen av ingrediensene

Beta-Alanin, som kjent fra enhver pre-workout. Beta-alanin er kjent for sin evne til å forbedre treningsytelsen ved å redusere muskelutmattelse. Dette betyr at du kan trene hardere og lengre uten å føle deg sliten. Perfekt for de som ønsker å presse grensene sine og oppnå nye personlige rekorder.

L-karnitin spiller en viktig rolle i å redusere muskelskade under trening. Dette fører til raskere restitusjon og mindre muskelstølhet etter intense treningsøkter. Med L-karnitin i Blue Clarity, kan du komme deg raskere og være klar for neste treningsøkt på kortere tid.

Marine peptider er kjent for å støtte muskelreparasjon og gjenoppbygging. Dette betyr at musklene dine kan komme seg raskere etter trening, noe som gir deg muligheten til å trene oftere og mer effektivt.

L-taurin er essensielt for nervevekst og bidrar til raskere reaksjoner i musklene. Dette kan forbedre generell ytelse på trening, blant annet ved å gjøre musklene dine mer responsive og effektive.

Magnesium er avgjørende for normal muskel- og nervefunksjon. Det bidrar til å opprettholde muskelstyrke og fleksibilitet, noe som er viktig for både trening og restitusjon.

Svart hyllebær er full av antioksidanter som beskytter musklene dine mot skade fra frie radikaler under trening. Dette kan føre til kortere restitusjonstid og mindre muskelskade.

Vitaminer: Energi og Muskelvekst

B3 (Niacin): Optimaliserer energiproduksjon og ytelse under trening eller konkurranse.

B6 (Pyridoksin): Nødvendig for å bryte ned glykogen til ATP, som er drivstoff for musklene.

B12 (Kobalamin): Leverer oksygen til musklene, forbedrer nerveproduksjon og metaboliserer protein og fett for raskere muskelbygging.

D3-vitamin har en positiv effekt på muskel- og beinvekst, noe som er essensielt for å opprettholde en sterk og sunn kropp.

Folsyre hjelper kroppen med å ta opp mer oksygen, noe som forbedrer respirasjonen og gir deg mer energi under trening.

Prøv Blue Clarity i dag og opplev forskjellen selv! Din kropp vil takke deg.